Afbeelding
Foto:

Hazekeutel eert vrijwilligers

Venray | Het bestuur van jeugdvastelaovesvereniging D'n Hazekeutel zette afgelopen zaterdag tijdens de vrijwilligersavond alle vrijwilligers in het zonnetje.

Al deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de vastelaovend voor de jeugd aantrekkelijk blijft. Velen zijn al maanden van te voren bezig met de voorbereidingen en werken vooral achter de schermen. Ook zijn er tijdens de vastelaovend tientallen vrijwilligers bezig om alles in goede banen te leiden. Dit jaar werd door voorzitter Marcel Thomassen een speldje uitgereikt aan mensen die langer dan vijf jaar actief zijn voor d'n Hazekeutel.

Vrijwilligers die al langer dan elf jaar actief zijn binnen de vereniging, ontvangen een plaquette. Voor dit jaar zijn dat Frank Helden, Eduard Franssen, Jos Janssen en Ted Lenssen. De vrijwilligers die deze avond niet aanwezig waren ontvangen hun speldje of plaquette op een ander passend moment.

Foto: Ruben Swinkels, Rick Vollenberg, Nigel Rommen, Sam Driessen en Basia Ewals. Niet op de foto Maartjes Emons, Ilse Janssen, Jorianne Janssen, Miron van Rijswijck en Evelien de Weijs.