Afbeelding
Foto:

Esmee van der Sterren kampioen

Reuver | Esmee van der Sterren van PC St. Jan heeft een mooi resultaat behaald bij het bixiespringen A op de Limburgse kampioenschappen bixie in Reuver.

Met haar pony Elwi's Adorable wist ze de titel Limburgs kampioen op haar naam te schrijven. Bij de dressuur werden Esmee van der Sterren en Elwi's Adorable reservekampioen in klasse B1 met 115 punten. Liz van Dijck wist met Spiegelzichts Noah reservekampioen te worden in de klasse AA springen. Hieke Kreuzer verscheen met haar pony Hijker Forest Collin aan de start in het Belgische Overpelt. Hier reden zij een foutloze cross en een springparcours zonder strafpunten. Met de dressuur behaalden zij de meeste punten en mocht daarom de overwinning mee naar huis nemen bij de eventingklasse DE B. In de Mortel was een springwedstrijd voor pony's. Katelijne Philipsen mocht hier samen met haar pony Fleur de overwinning in de klasse AB L op haar naam schrijven. Juul Michels reed met pony Bambine in de klasse DE L en werd hierin vierde. Ook Maud Verhoeven reed in deze klasse en zij mocht de achtste prijs in ontvangst nemen. Tijdens een dressuurwedstrijd bij Vlakwater in Venray was er voor Tamara Yapru een tweede prijs met paard Griet van de Pluum in de klasse L1 met 193,5
punten.

Foto: Limburgs kampioen Esmee van der Sterren met Elwi's Adorable.


Rijvereniging Ons Genot

Asten | Kim Verstappen heeft met Goldykaat de tweede prijs in de klasse M behaald bij een paardenspringwedstrijd in Asten.

Bij een paardenwedstrijd in Venray heeft Sija Mooren met Bellona de derde prijs behaald in de dressuurklasse Ml. In de dressuurklasse B was er voor Stefanie Baltissen met Diva een eerste plaats.