Afbeelding
Foto:

Seizoensopening Affetto Ducati

Overasselt | Zaterdag 1 april staat in het teken van de opening van het motorseizoen bij Affetto Ducati in Overasselt.

De Ducati Live Experience is aanwezig zijn en de Ducati Promotruck biedt de mogelijkheid om een proefrit te maken op de nieuwste 2017 motoren. Er wordt onder begeleiding in kleine groepen gereden, de inschrijving vindt ter plekke plaats.

Maak een proefrit op Monster 797, Monster 1200 S, Monster 1200 R, Hypermotard 939, Multistrada 950, Multistrada 1200S, Multistrada 1200 Enduro, SuperSport S, Scrambler Desert Sled, Scrambler Café Racer, Scrambler Icon, Diavel Dark en XDiavel.


Expositie A73

Melderslo | In streekmuseum de Locht in Melderslo is tot 18 februari 2018 de tentoonstelling Onderweg, van karrenspoor tot A73, te zien.

In het kader van het euregionaal project Unterweg/Onderweg waaraan een veertigtal instellingen in de Rijn-Maas regio deelneemt, is in De Locht een expositie ingericht over de ontwikkeling van het transport in de loop van de tijd. Eeuwenlang waren de transportmogelijkheden beperkt. Met name het vervoer over land was moeizaam. In de tweede helft van de 20e eeuw groeide het wagenpark explosief als gevolg van de gestegen welvaart.