Afbeelding
Foto:

Vrijkaarten voor Pinokkio

Venray | In Schouwburg Venray wordt op zondag 9 april de sprookjesmusical Pinokkio voor kinderen vanaf vier jaar opgevoerd.

Reis mee naar een Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Geppetto woont. Een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt. Stiekem dromend van een eigen zoon. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Geppetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan. Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet en liegen doet hij ook nog. Hij wil liever op avontuur, de gekste dingen meemaken. De hele wereld bij de neus nemen. Maar ook Pinokkio draagt een grote wens met zich mee. Deze ondeugende houten pop wil namelijk het allerliefst een écht jongetje zijn. Maar of dit sprookje uit gaat komen…? Op welk leugentje ben jij wel eens betrapt door jouw papa of mama? Of heb jij jouw papa of mama wel eens betrapt op een leugentje? E-mail je verhaal naar info@schouwburgvenray.nl en wie weet win je twee vrijkaarten voor deze sprookjesmusical.


Match

Venray | Match voor Vrijwilligers is op zoek naar een begeleider voor conversatielessen Nederlands bij het AZC Venray. Het azc is op zoek naar vrijwilligers voor het begeleiden van gesprekken in een kleine groep waarbij gesproken wordt over alledaagse dingen. Wensen: 18 jaar of ouder zijn, kunnen samenwerken en affiniteit met asielzoekers hebben. Match, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX in Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@vrijwilligerswerkvenray.nl.