Walk&Talk bij BiblioNu

Venray | De bibliotheek in Venray houdt op dinsdag 4 april een Walk&Talk. Het centrale thema is Solliciteren met sociale media en gastspreker is Malou Hoesen.

Je bent werkzoekend en wilt graag op de hoogte blijven van de laatste vacatures uit jouw vakgebied, hoe kun je hiervoor social media inzetten?

En als je op sociale media actief ben, wat ziet een ander dan allemaal? En hoe zit het met de privacy? Online specialist Hoesen neemt de aanwezigen mee in de digitale wereld van solliciteren.

Zij laat alle mogelijkheden zien en geeft veel praktische tips.

Een Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. De deelnemers kunnen hun sollicitatie-ervaringen delen met elkaar, contacten leggen en suggesties krijgen en geven die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

Elke werkzoekende is welkom vanaf 9.00 uur.

De start is om 9.30 uur en de bijeenkomst duurt tot 11.30 uur. Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden voor deze bijeenkomst via e-mail ejacobs@biblionu.nl.


Theehuisconcert Trio Pathetique

Venray | Trio Pathetique verzorgt op zondag 2 april om 15.30 uur in het Theehuis van het Odapark het voorlaatste concert plaats in de serie Theehuisconcerten.

De composities uit de romantiek worden uitgevoerd door de Georgische musici Nina Gvetadze (piano) en Levan Tskhadadze (klarinet) en de Nederlandse musicus Bram van Sambeek (fagot).

Op het programma staan werken van Beethoven, Brahms, Bruch en Glinka. Kaarten reserveren kan via de website www.theehuisconcerten.nl. Voorafgaande aan het concert kunnen in het Odapark kaarten worden gekocht, maar dan bestaat het risico dat het concert is uitverkocht.