Inspiratie Dagen bij Thijssen Deurne

Deurne | Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom dan naar de Inspiratie Dagen bij Sanidrõme Thijssen (Florijn 2 in Deurne), die voor het vijfde jaar gehouden worden van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april. Inspiratie is een weekend lang hét toverwoord bij Sanidrõme Thijssen.

Kom langs en beleef de sfeervolle showroom, test producten uit, doe inspiratie op. Tevens kunnen bezoekers zich uitgebreid laten informeren over wat Sanidrõme Thijssen voor ze kan betekenen.

Als specialist in het adviseren, ontwerpen, leveren én installeren van badkamers, tegelwerken, installatiewerken en duurzame energieoplossingen presenteert Sanidrõme Thijssen zijn inspirerende showroom met complete badkameropstellingen en een uitgebreid assortiment sanitair en tegels.

Speciaal tijdens de Inspiratie Dagen is op zondag schoonheidsspecialiste Lydia aanwezig voor make-up of huidadvies en er wordt informatie geboden over zonnepanelen.

Tijdens de Inspiratie Dagen is de showroom als volgt geopend: vrijdag 7 april van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag 8 april van 10.00 tot 16.00 uur en zondag 9 april van 12.00 tot 16.00 uur. Ga voor het complete programma en speciale acties naar www.sanidrome.nl/thijssen. Bezoekers van de inspiratiedagen ontvangen ook nog eens een goodiebag.


Korte fietstocht

Venray | Seniorenvereniging AVOS houdt op woensdag 5 april een korte fietstocht voor alle ouderen.

Het vertrek is om 13.30 uur bij De Kemphaan voor een tocht van ongeveer 25 kilometer met halverwege een pauze. De deelnemers dienen zich vóór 10.00 uur aan te melden bij Wim van Tilburg via telefoon 546524.