De eventmanagers Daisy Lommen en Kristel Timmer (r).
De eventmanagers Daisy Lommen en Kristel Timmer (r). Foto: Evenementenhal Venray

Evenementenhal is meer dan een beurslocatie

Venray | Evenementenhal Venray staat vooral bekend om zijn beurzen. Maar Evenementenhal Venray is zoveel meer, zegt eventmanager Daisy Lommen. "Je kunt bij ons ook terecht voor bruiloften, personeelsfeesten en grotere of kleinere partijen, muziekfestivals, vergaderingen en zelfs uitvaarten. Dankzij onze ruimtes met wisselende capaciteit, van 10 tot 8000 personen, zijn wij geschikt voor een zeer brede doelgroep."

Evenementenhal is dus veel meer dan een beurslocatie. Minder bekend is dat er ook vele mogelijkheden zijn op het gebied van vergaderingen, congressen en evenementen. Daarom beschikt Evenementenhal Venray over een speciale afdeling Meetings & Events.

"Achter de muren van dit gigantische pand speelt zich inderdaad veel meer af", zegt Kristel Timmer. "We zijn natuurlijk een beurslocatie en staan vooral bekend om onze beide beurshallen van elk 5500 m2 groot. Maar we hebben doelbewust een verschuiving ingezet richting een grotere variëteit aan bijeenkomsten zoals (bedrijfs)feesten en congressen. Ook organiseren we nu zelf netwerkborrels en verzorgen we evenementen op externe locaties. Ons eigen horecateam, keukenbrigade en technische dienst regelt dan alles extern. Wat verder onze kracht nog meer is? De korte lijnen. Particulieren en bedrijven die iets willen organiseren, kunnen bij één contactpersoon terecht met al hun vragen. De klant is koning. Niets is ons te gek."

Daisy en Kristel zijn 'de event- en partyplanners van Evenementenhal Venray'. "Mooi werk", vindt Daisy. "Zeker als je klanten kunt laten genieten van de veelzijdigheid en de mogelijkheden van Evenementenhal Venray. We beschikken over verschillende zalen met diverse capaciteiten. Door deze veelzijdigheid is van alles mogelijk, van een luxe buffet in de trendy Bar Oostrum tot borrelen in Brasserie Merselo in Oudhollandse sfeer."

De eventmanagers willen echter benadrukken dat het regelen van een feest op locatie ook tot de mogelijkheden behoort. "Als een bedrijf een personeelsfeest, of een beurs of congres in of bij de eigen vestiging wil houden, is dat geen enkel probleem. Wij kunnen hiervoor de catering, maar bijvoorbeeld ook de aankleding en zelfs de marketing verzorgen. Datzelfde geldt ook voor een open dag. Maar we organiseren ook graag een familiefeest, een verjaardagsfeest of een jubilea. Bedrijven of particulieren die de combinatie van grote en kleine zalen zoeken, of juist een centrale locatie in Zuidoost-Nederland, vinden Evenementenhal Venray ideaal. Het team van Evenementenhal staat voor de klant klaar om ieder event van a tot z te regelen. Wij denken graag met de klant mee."

Voor meer informatie neem contact op met Daisy Lommen, e-mail daisylommen@evenementenhal.nl, of Kristel Timmer, e-mail kristeltimmer@evenementenhal.nl of kijk op de website www.evenementenhal.nl/venray.