CDA Venray roept op tot bijdrage verkiezingsprogramma

Venray | Amper zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer in Den Haag voorbij en de volgende verkiezingen dienen zich alweer aan.

Op woensdag 21 maart 2018 staan de verkiezingen voor de gemeenteraad van Venray op de rol. Waar de landelijke verkiezingen vaak verder af staan van de burger, zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad veel meer aansprekend. Lokale thema's krijgen dan extra aandacht en spreken meer tot de verbeelding.

De mensen die meedoen aan verkiezingen zijn vaak bekend en afkomstig uit de directe omgeving. Dat zorgt ervoor dat de betrokkenheid groot is en er een directe relatie is met aan wie je je stem geeft.

CDA Venray wil ervoor zorgen dat de thema's die spelen in de Venrayse samenleving ook de aandacht krijgen die ze verdienen. Daarom worden in de maanden april tot en met augustus de mensen in Venray opgeroepen actief input te geven over zaken die aandacht behoeven en in de komende jaren uitgevoerd moeten worden.

CDA Venray gaat dat doen aan de hand van een vijftal thema's. Dit zijn Familie en Gezin, Sterke Samenleving, Eerlijke Economie, Waarden en Traditie en Zorg voor Elkaar. Deze worden ingevuld met lokale thema's. Op straat, via de sociale media en met werkbezoeken en gesprekken worden ideeën verzameld bij de Venrayse inwoners, ondernemingen, verenigingen en stichtingen. Ook u kunt daar uw bijdrage aan leveren, gevraagd en ongevraagd.

Al deze ideeën worden verzameld en verwerkt in ons verkiezingsprogramma wat eind dit jaar zal worden vastgesteld. Dit programma zal ook onze inzet zijn voor wat we de komende vier jaren willen gaan waarmaken. Daarom is uw bijdrage zo belangrijk en wij vinden het belangrijk dat het CDA-verkiezingsprogramma aansluit bij wat leeft in de Venrayse samenleving. Want die zaken die goed zijn voor ons allemaal, zijn ook goed voor u in het bijzonder.

Grijp deze kans aan om een bijdrage te leveren! Spreek ons de komende maanden aan op straat, op social media, via e-mail of gewoon om tafel met een kop koffie. Wij zullen gevraagd en ongevraagd uw mening ophalen. Wilt u nu al input leveren? Dit kan door een mail te sturen naar GR2018@cdavenray.nl.

Maak samen met CDA Venray het programma en werk mee aan een beter Venray.


Kienen Wijk Zuid

Venray | In wijk Zuid vindt op vrijdag 31 maart vanaf 20.00 uur een kienavond plaats. Op maandag 3 april houdt Wijkraad Zuid een openbare jaarvergadering vanaf 20.30 uur.

Beide activiteiten worden gehouden in het wijkgebouw aan de Beukenlaan 4 in Venray. Alle wijkbewoners zijn welkom.