Badkamer Inspiratie Dagen bij Pennings

Boxmeer | Op zoek naar een nieuwe badkamer? En kunt u daarbij nog wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar de Badkamer Inspiratie Dagen bij Sanidrõme Pennings (Spoorstraat 8a in Boxmeer), die voor het vijfde jaar gehouden worden van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april.

'Inspiratie' is een weekend lang hét toverwoord bij Sanidrõme Pennings. Kom langs en beleef de sfeervolle showroom, test producten uit, doe inspiratie op. De bezoekers worden tevens uitgebreid over wat Sanidrõme Pennings voor hen kan betekenen. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje. Als specialist in het adviseren, ontwerpen, leveren en installeren van badkamers, tegelwerken en installatiewerken presenteert Sanidrõme Pennings zijn inspirerende showroom met complete badkameropstellingen en uitgebreid assortiment sanitair en tegels. Via de website www.sanidrome.nl/pennings kunnen geïnteresseerden zich vooraf aanmelden voor een gratis ontwerpsessie tijdens de inspiratiedagen. Samen met de Sanidrõme badkameradviseur wordt dan een eerste ontwerp van de nieuwe badkamer of toiletruimte gemaakt. Tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen is de showroom als volgt geopend: vrijdag 7 april van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag 8 april van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 9 april van 12.00 tot 17.00 uur. Ga voor het complete programma en speciale acties naar www.sanidrome.nl/pennings. Bezoekers van de inspiratiedagen ontvangen ook nog eens een goodiebag.


De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo zetten onder het motto Kom in de Kas ondernemers uit de regio Horst aan de Maas op zondag 2 april van 11.00 tot 16.00 uur hun kasdeuren open voor het publiek.

Een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met deze bijzondere tak van de agrarische sector. Bezoekers kunnen dan zien op welke manier de mooiste bloemen, de meest bijzondere planten en de lekkerste groenten achter glas worden geteeld.

Op het terrein van De Locht kunnen bezoekers tevens de ontwikkeling zien van 'koude bak' tot computergestuurd 'warenhuis'. Ook aan asperges en champignons wordt volop aandacht besteed.

Kijk voor meer informatie op www.komindekaslimburg.nl.