Top of Sport op de catwalk

De koopzondag van 26 maart in Venray staat in het teken van de mode. De Fashion Tour zal weer door Venray trekken met dit jaar als thema Top of Sports. Een groot aantal min of meer bekende Venrayse sporters zijn bereid gevonden om als model mee te lopen. Denk daarbij aan een voetbalteam, hockeydames, dansdames, maar ook genomineerden voor het Venrayse sportgala!

Dertien Venrayse modewinkels doen mee aan de Fashion Tour. Rond 12.45 uur verzamelen de sportmodellen bij Puur aan de Wilhelminastraat waar om 13.00 uur de eerste tour van start gaan. Vervolgens worden de deelnemende bedrijven, bezocht. Dat zijn Esprit, Berden Mode, Hema, Gerry Weber, Jos Arts Kindermode, Embrace, Zij Fashion, Steps Mode, Twister, Carola van Benthum, Wolff Jeans Venray en Vero Moda. Daarnaast zullen Specsavers, Vice Versa, De Stad en Van Essen Optiek hun medewerking verlenen aan de Modekaravaan.

Tijdens de Fashion Tour worden op diverse plekken modeshows gegeven. Dat op de splitsing Schoolstraat-De Bleek (bij Melskens), op de Grote Markt, en De Bleek. De eerste tour eindigt rond 13.47 uur. Modellen gaan dan naar "hun eigen winkel" waar ze hun kleding nog een keer kunnen showen.

De tweede tour van deze middag gaat om 15.00 uur van start.

Maak kennis met de nieuwe voorjaarsmode op de koopzondag van 26 maart. De winkels zijn van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Het parkeren is op zondag in Venray altijd gratis.