Afbeelding
Foto:

Escape Room Venray open

Merselo | Venray en omgeving heeft er sinds afgelopen week een echte attractie bij. Bij Escape Room Venray word je met een klein groepje opgesloten in een kamer en krijg je 60 minuten de tijd om te ontsnappen.

Je dient echter wel te bezitten over een gezonde dosis verstand, want alleen dan zul je de spannende raadsels, moeilijke puzzels en uitdagende spellen weten op te lossen. "Escape Rooms zijn al een aantal jaren razend populair en toen we ons realiseerden dat er in de regio Venray nog helemaal geen kamers zijn, hebben we onze kans gegrepen" vertelt Niek van Vegchel, eigenaar van Nika-Actief. "In heel Nederland zijn naar schatting zo'n 400 escape rooms, en wij zijn trots dat we nu drie nieuwe kamers, elk met een eigen thema, gereed hebben voor het publiek."

Erg geschikt als vrijgezellenfeestje, teamuitje of gewoon met vrienden en familie. "Een teambuilding activiteit bij uitstek, want samenwerken is een must om te ontsnappen," vervolgt Van Vegchel. Uniek is dat één van de kamers ook in een kinderversie vanaf 12 jaar te spelen is en dat de twee andere kamers rolstoelgeschikt zijn. "De escaperooms zijn gesitueerd op het terrein van partycentrum 't Anker in Merselo, zo kunnen we tal van arrangementen aanbieden. Na je ontsnapping even lekker naborrelen of een complete barbecue, het kan allemaal." YouTuber Dylan Haegens en zijn team waren een van de eerste groepen die zich aan een ontsnapping waagde bij Escape Room Venray. Het team slaagde er net niet in binnen de tijd te ontsnappen. "Supervet. We komen zeker terug om uit de andere kamers te ontsnappen!" aldus Haegens. Escape Room Venray is te boeken via www.escaperoomvenray.nl of telefoon 06-19408337.


Inschrijving gestart voor VMT

Venray | Op vrijdag 7 juli wordt voor de 21e keer Venray Muzikaal Totaal (VMT) gehouden, een feest voor en door muzikanten.

De organisatie heeft de inschrijving gestart en is op zoek naar bands, solisten, joekskapellen, fanfares, zangkoren, harmonieën, dj's en ieder ander die een instrument bespeelt of muziek maakt. Inschrijven kan tot en met 1 mei. Daarna begint de organisatie met de samenstelling van het programma.

Ze houden daarbij rekening met de juiste balans tussen nieuwe en terugkerende acts en een goede afwisseling in genres. Alle soorten muziek krijgen bij VMT een kans. Van klassiek tot dance, van smartlap tot heavy metal. Inschrijven kan via www.venraymuzikaaltotaal.nl of via
Facebook.