Afbeelding
Foto:

Wie wint Fifa 2017 Tournament?

Venray | Wie worden de opvolgers van Pieter Smit en Julio Vermeulen (foto), de eerste winnaars van het Fifa 2016 Tournament tijdens Koningsdag 2016? Dat is op Koningsdag, donderdag 27 april, de vraag tijdens de tweede editie van het Fifa Tournament in Schouwburg Venray.

Vorig jaar namen op Koningsdag 38 voetballiefhebbers deel aan het eerste Fifa-toernooi. "Een heel mooi aantal", aldus Gerrie Peeters van het Oranjecomité Venray. "We hopen dat dit jaar nog meer mensen meedoen om hun skills te meten met Fifa 2017. Voor de winnaars ligt er ook dit jaar weer een beker en een leuke geldprijs klaar. Een extra stimulans om in te schrijven, naast het plezier om tijdens Koningsdag met elkaar te gamen met dit meest verkochte voetbalspel ter wereld."

Tijdens het toernooi spelen tweetallen tegen elkaar. Inschrijven kan dan ook met tweetallen, maar ook individueel.

Peeters: "We koppelen dan ingeschreven, individuele deelnemers aan elkaar." Het Fifa Tournament 2017 begint om 14.30 uur en duurt tot 18.00 uur.

Deelnemers, jongens en meisjes in de leeftijd van twaalf tot 24 jaar, kunnen inschrijven tot 20 april. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro per persoon. Voor meer informatie: h.ortak@synthese.nl.


Rocom zit nog in pand De Brier

VENRAY | Rocom BV is nog altijd gevestigd op bedrijventerrein De Brier.

Onlangs werd tijdens een discussieavond over De Brier door een planoloog van de gemeente verteld dat het gebouw leeg zou staan. Robert van Rijswijck van Rocom reageert dat zijn bedrijf gewoon in het pand op de hoek Leunseweg-Acaciastraat gehuisvest is. "Het gebouw staat wel te koop of te huur. We willen op termijn verhuizen naar Keizersveld."

Kluis Aldi gekraakt

Venray | De kluis van supermarkt Aldi aan D'n Herk in Venray is in de nacht van maandag op dinsdag door onbekenden gekraakt. Wat de dieven hebben buitgemaakt, is nog niet duidelijk.


Een medewerker van de supermarkt kwam dinsdagmorgen rond 6.15 uur aan bij de winkel en vertrouwde de situatie niet. Zo waren bijvoorbeeld de lampen nog aan. De medewerker schakelde vervolgens direct de politie in. De daders zijn spoorloos. De politie is een onderzoek gestart.