Afbeelding
Foto:

Into the Woods in schouwburg

Venray | Na de film met onder meer Johnny Depp en Meryl Streep, Broadway en West End is de meeslepende en oorstrelende hitmusical Into the Woods (foto), met vijftienkoppig orkest, op 29 maart te zien in Schouwburg Venray.

Wereldberoemd en meermalen bekroond musicalcomponist Stephen Sondheim creëerde met de hilarische en grimmige sprookjesmusical-voor-volwassenen een moderne parabel over verlangen, verraad en verlossing tussen geliefden, ouders en kinderen. Inclusief een topcast met onder meer Brigitte Heitzer, Lone van Roosendaal, Guido Spek en René van Kooten. Into the Woods is in het Venrayse theater te zien op woensdag 29 maart om 20.00 uur.

Daarnaast is Sara Kroos terug van weggeweest. Doorgefokt is haar nieuwe, hilarische voorstelling waarin ze het ene moment tot het randje gaat of erover, en het andere moment ze je weet te ontroeren. Kroos is een echte publiekslieveling, ze staat dan ook al zo'n vijftien jaar voor volle, enthousiaste zalen.

Doorgefokt gaat over de menselijke weeffouten die wij allemaal herkennen. Kroos stelt in deze voorstelling vast dat wij zijn doorgefokt als mens: iedereen heeft wel een afwijking. We zijn allemaal een beetje 'stuk' en daar kunnen we volgens Sara maar beter om lachen. Sara Kroos is in de schouwburg te zien op dinsdag 28 maart om 20.00 uur.

Tot slot viert Pater Moeskroen zijn 30-jarig bestaan en grijpt in zijn dertiende theatertour de gelegenheid aan één van zijn grote inspirators te eren. De sound van The Pogues vormde de basis van de Moeskroen-hits Laat Maar Waaien, Whiskey is de Duivel en Hela Hola en bleef ook daarna een onuitwisbare stempel op de Moeskroen-sound drukken.

Fiësta belooft feest en een feest wordt het. Neerlands fijnste folkband vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. Een avond vol karakteristieke Ierse feest-folk en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten. Pater Moeskroen is in Schouwburg Venray te zien op donderdag 30 maart om 20.30 uur.

Deze maand ook te zien in Schouwburg Venray: Yentl en de Boer (23-3), The Bluebettes (23-3), Scott & Muriel (24-3), Simons (24-3), Peppa Pig (25-3) en Cameretten Festival (31-3). Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van tickets, kijkt u op de website van ons theater www.schouwburgvenray.nl.

Foto: Peggy de Haan.