Afbeelding
Foto:

Zwarte markt in evementenhal

Oostrum | In de evenementenhal aan de Voorde 30 in Venray wordt op zondag 26 maart een snuffelmarkt met braderie gehouden.

De markt begint om 9.00 uur en sluit om 16.30 uur. Kom snuffelen tussen allerlei oude spullen, serviesgoed, keukenspullen, boeken, sieraden, speelgoed, curiosa, elektrische apparaten en kleine meubeltjes. Naast de honderden kramen met gebruikte spullen, staan er ook een paar honderd kramen met braderie, huis- tuin- en keukenspullen.


Match zoekt trainer atletiek

Venray | Match voor Vrijwilligers is voor Atletiek en Triatlon Vereniging Venray op zoek naar een trainer ATV G-atletiek.

De groep waarvoor de trainer komt te staan bestaat uit ongeveer dertien atleten met een verstandelijke beperking. De trainer kan zo nodig ondersteuning en bijscholing voor de technische nummers krijgen. Wensen: kennis van de verstandelijk beperkte mens is nodig en enige kennis van atletiek is vereist. De trainer denkt in bewegingsplezier, niet in prestatieniveau. Match voor vrijwilligers, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX in Venray. Telefoon (0478)516995, e-mail info@vrijwilligerswerkvenray.nl.