Afbeelding
Foto:

Zilveren jubilaris bij Zonnebloem

Venray | Tijdens de ontspanningsmiddag met de gasten heeft voorzitter Francien Haegens de gouden Zonnebloem mogen opspelden bij Gonnie Fleurkens.

Gonnie is 25 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem. Eerst was ze vrijwilliger bij de afdeling Venray. In 1996, toen de afdeling Leunen-Veulen-Heide werd opgericht, werd zij de eerste voorzitter.

Deze functie heeft ze twaalf jaar met heel veel inzet vervuld. Als vrijwilliger heeft Gonnie veel mogen betekenen voor de afdeling, maar zeker voor haar gasten.

Ze geeft aan dat zolang haar gezondheid het toelaat ze haar gasten zal blijven bezoeken De afdeling Leunen-Veulen-Heide is dankbaar dat zij zoveel jaren van haar kwaliteiten heeft mogen genieten en hoopt Gonnie nog lang in haar midden te hebben.


Hulp bij niezen en jeuk kinderen

Beugen | Niezen, benauwdheid en jeuk. Veel baby's en kinderen hebben hier weleens last van.

Het kan wijzen op een allergische reactie. Aandoeningen zoals astma, hooikoorts en eczeem kunnen veroorzaakt worden door een allergie. Maar hoe herken je dat? In Maasziekenhuis Pantein werkt een team van specialisten samen om deze klachten bij kinderen te herkennen en te behandelen. Op woensdag 19 april houden zij een voorlichtingsavond over allergie, astma en eczeem bij kinderen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Aanmelden via www.maasziekenhuispantein.nl/voorlichtingsavonden.