Afbeelding
Foto:

Successen voor danseressen

Gemert | Tijdens het 28-ste danstoernooi van dansvereniging Ready-2-Dance in Gemert behaalde de gardegroep Connected van dansvereniging De Peeldancers uit Ysselsteyn een tweede plaats.

De miniorengarde van DV Ready-2-Dance beet het spits af tijdens de opening van het toernooi. Daarbij mochten namens de Ysselsteynse dansvereniging de solisten Vera van Dijck en Meike Franssen stralen op het podium. De miniorengarde Flair behaalde een mooie derde plek met 210 punten. Garde junioren Divine behaalde 233 punten. Na het ochtendprogramma waarin alle mini- en junioren hadden deelgenomen, mochten alle dansgroepen van DV Ready-2-Dance stralen op het podium. Zij openden het middagprogramma van het danstoernooi. Vervolgens behaalde de groep Connected in de hoofdklasse garde met 266 punten een tweede plaats. Als laatste was het de beurt aan show modern hoofdklasse groep Vibe. Ze dansten vol overtuiging naar een vierde plek met 267 punten.


Ladies Event

Vierlingsbeek | In zaal Concordia in Vierlingsbeek wordt op woensdag 29 maart van 19.00 tot 22.00 uur het Ladies Event gehouden.

Het Ladies Event heeft tot doel om vrouwen die het event bezoeken een fijne, lekkere en ontspannende avond te bieden, waar een diversiteit aan ondernemers uit de regio Boxmeer en Venray zich presenteren. Denk hierbij aan onder meer nagelverzorging, eten, tassen, sieraden, make-up, bloemen en hobby's. De entree is gratis en de eerste honderd bezoekers ontvangen een goodiebag.