Afbeelding

Fanclub Kevin van Leuven 10 jaar

Swolgen | Dit jaar is een speciaal jubileumjaar voor de Swolgense fanclub van motorcoureur Kevin van Leuven en dat wordt gevierd op zaterdag 25 maart vanaf 19.30 uur bij Motoport Venray.

In 2007 nam Gert-Jan Vermeulen, een van de eerste fans, het voortouw in het oprichten van een fanclub. De fanclub is inmiddels een van de grootste sponsors in Van Leuvens racecarrière. Vermeulen heeft door de jaren heen ondersteuning gekregen van Math en Angeli Bouten uit Oostrum en samen organiseren ze tal van activiteiten. Tijdens de teampresentatie op 25 maart wordt aan het 10-jarig jubileum aandacht geschonken en voorzitter Vermeulen doet een oproep aan alle sponsors en fans van 2007-2017 om het glas te komen heffen met Kevin van Leuven en zijn team. Verder maakt de motorcoureur zijn plannen voor dit jaar bekend en wordt zijn eigen raceteam voorgesteld onder de naam Motoport Venray/G&S Racing. Van Leuven is dit seizoen actief in de OW Cup. Uiteraard wordt ook zijn motor voor dit jaar onthuld. Hij rijdt dit jaar met de Kawasaki ZX6R in de Supercup 600. Interesse om lid te worden van de fanclub? Kijk op www. kevin-34.nl.

Winst Set Up

Set Up-VC Meterik/Avoc America 3-1. Setstanden: 25-18, 25-19, 25-27 en 25-17.

Meerlo | De volleybalsters van Set Up waren zaterdagavond in de eerste klasse E een maatje te groot voor VC Meterik/Avoc America: 3-1.

In de eerste set ging het duel gelijk op tot 6-7. Daarna kwam de thuisploeg steeds beter in het spel en met een constante service, goede blokkering en een verzorgd spel werd deze set verdiend gewonnen met 25-18. De tweede set begon zoals de eerste set was geëindigd. Set Up kwam meteen op een voorsprong van 8-3. Daarna was er een mindere fase waardoor VC Meterik terug kon komen via 12-9 tot 16-16. De thuisploeg herpakte zich vervolgens en door een prima service en mooie aanvallen werd ook deze set binnengesleept via 23-17 met 25-19. In de derde set begonnen de Meerlose volleybalsters moeizaam. Via 5-12 liepen de gasten uit naar 12-18. Set Up herstelde zich voortreffelijk en kwam uiteindelijk langszij: 24-24. In een spannende slotfase ging de set toch naar VC Meterik: 25-27. Ook in de vierde set begon Set Up moeizaam. Na een 0-5 achterstand knokte de thuisploeg zich via 6-6 en 12-12 naar een 19-16 voorsprong. Met enkele fraaie aanvallen werd de set verdiend binnengehaald: 25-17. Komend weekend is Set Up vrij.