Hiltho Venray Bloeit Paviljoen

Venray | Op dit moment hebben circa 25 ondernemingen hun deelname dan wel belangstelling voor deelname aan het Hiltho Venray Bloeit Paviljoen kenbaar gemaakt. De ervaring leert dat het aantal deelnemers de komende weken nog groeit.

Samen met Marco Delissen van de Hiltho-organisatie houdt Venray Bloeit een informatiebijeenkomst. Enerzijds brengt Marco Delissen tijdens die bijeenkomst algemene informatie over de Hiltho en anderzijds willen André Tonen en Maja Kateman het dan met de aanwezigen ook specifiek hebben over het Venray Bloeit Paviljoen. Ook willen ze graag samen met hen een leuke actie bedenken om zo veel mogelijk bezoekers naar het Venrayse paviljoen te trekken. Ondernemingen kunnen zich voor die avond aanmelden bij voorzitterstichting@venraybloeit.nl. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 3 april om 20.00 uur (inloop en koffie/thee vanaf 19.45 uur) in Schouwburg Venray. De Hiltho vindt plaats van 6 t/m 11 oktober 2017 in Horst.


Records bowlers

Oostrum | Tijdens de tiende speeldag van de huisleague van de jeugdafdeling van Bowlingvereniging Venray scherpte Maddy Jansen opnieuw haar pr aan.

Nu werd 194 pins haar eindstation. Ook Luca Onano was goed op dreef. Nadat hij zijn huidige persoonlijk record in de derde game al op 147 pins had gebracht, wist hij dit in de laatste game opnieuw aan te scherpen tot 152 pins. Dat leverde hem en zijn teamgenootje Wouter een maximale score van 8 wedstrijdpunten op, omdat alle vier wedstrijden winnend werden afgesloten. Zodoende kreeg het The Gangsters weer aansluiting en staat nu nog drie punten achter nummer drie M en M, dat 4 punten behaalde. Aangezien nummer twee Strike Stars (2 punten) niet in vorm stak wist het niet te profiteren van dezelfde misstap van lijstaanvoerder Pokéhunter (2 punten), door drie nederlagen te lijden en slechts één zege te boeken. Youri Vermeulen (Furious Pins) werd de beste speler van de dag met een serie van 661 pins en 212 als hoogste game. Bij de meisjes was die eer weggelegd voor Maddy Jansen (M en M) met een serie van 596 pins en 194 als hoogste game. Ook Giel van Gorp (Pokéhunter) was op dreef met een serie van 644 en 198 als hoogste game. Jammer voor hem leverde dat niet meer voor zijn team op dan 2 punten. In de stand leidt Pokéhunter nog steeds, nu met 48-14952, gevolgd door Strike Stars met 45-14774, M en M met 42-14704,The Gangsters met 39-14784 en Furious Pins sluit de rij op behoorlijke achterstand: 26-14349. Zaterdag wordt om 10.00 uur de elfde speeldag van de huisleague gespeeld.