Innovatie kan 30.000 euro waard zijn

Venray | Ondernemers in Limburg die innovatieve projecten hebben, kunnen dit jaar opnieuw meedingen voor de zogeheten Limburg & Co InnovAward, een geldprijs van 30.000 euro van Limburg & Co, een initiatief van de provincie Limburg.

Ondernemers kunnen nog tot en met 31 maart inschrijven via: limburgenco.nl/innovaward. De Limburg & Co InnovAward stimuleert ondernemers in het midden- en kleinbedrijf tot echte innovaties van producten of diensten en het liefst in samenwerking met andere ondernemers. Limburg & Co is gekoppeld aan de Brightlands campussen. Belangrijke voorwaarde is dat het gaat om een echte innovatie. Inzendingen worden in twee ronden getoetst. Bedrijven kunnen inschrijven in drie categorieën: ondernemingen met: 0-10 werknemers, 10-50 werknemers en meer dan 50 werknemers. Per categorie ontvangt de winnaar 30.000 euro.

De prijswinnaars worden op 15 december van dit jaar bekendgemaakt.


Siebert dealer van het jaar

Vierlingsbeek | Traditiegetrouw kiest Luxaflex® in februari de Dealers van het Jaar. Deze titel wordt verleend aan Luxaflex® Select-dealers die opvallen door de manier waarop zij het merk Luxaflex® onder de aandacht brengen bij hun klanten, in woord en daad.

Luxaflex® gelooft sterk in 'local heroes', ondernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak. De titel Select dealer van het jaar wordt daarom dit maal regionaal verleend, wat heeft geleid tot de benoeming van Colors@Home Siebert uit Vierlingsbeek tot Select-dealer van het jaar.

Een onderscheidende winkelpresentatie, kennis en vakmanschap en vooral ook de klantgerichte persoonlijke benadering van Colors@Home Siebert hebben geleid tot deze titel. Bij Colors@Home Siebert is er een ruime keuze in sfeervolle vouwgordijnen, modieuze horizontale en verticale jaloezieën, strakke en stijlvolle rolgordijnen, energiebesparende plissés en duettes.

Benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van raamdecoratie? Bezoek Colors@Home Siebert aan de Spoorstraat 58 te Vierlingsbeek of kijk op www.siebertcolorsathome.nl.