Afbeelding
Foto:

Nieuwe trainer jeugd Ysselsteyn

Ysselsteyn | Het komende seizoen wordt Zoran Gulev uit Baarlo trainer van het team JO 19-1 en hoofd TC van de jeugd van SV Ysselsteyn.

Op de foto beklinken Peter Franken, voorzitter jeugd SV Ysselsteyn, en oefenmeester Zoran Gulev de samenwerking met een handdruk.


Winst ActiveRooy

ActiveRooy-Sittardia 3-1. Setstanden: 22-25, 25-15, 25-16 en 25

Venray | In sporthal De Weert zegevierden de volleyballers van ActiveRooy zaterdag met 3-1 over Sittardia. In de eerste set ontbrak het aan scherpte bij de thuisploeg. Veel ballen vielen onnodig op de grond en ook in de aanval kon het verschil nog niet gemaakt worden, waardoor deze set verloren ging met 22-25. Vanaf de tweede set herpakte het team zich echter goed. Een goede servicepass zorgde ervoor dat aanvallend goed gevarieerd kon worden. Hier maakten de aanvallers gretig gebruik van, want zowel de tweede als de derde set werden vrij eenvoudig gewonnen met 25-15 en 25-16. Na een lange reeks zonder overwinning was het noodzaak om de laatste set met dezelfde instelling als de twee voorgaande te beginnen. Uiteindelijk werd op het laatst alsnog het verschil gemaakt waardoor ook deze set werd gewonnen met 25-23. Op zaterdag 18 maart speelt ActiveRooy in De Wetteling om 18.00 uur tegen Saturnus/Hendriks Coppelmans.