Afbeelding
Foto:

Win kaarten voor Peppa Pig

Venray | Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder.

Ze is dagelijks te zien op tv bij Nickelodeon en heeft nu ook haar eigen familiemusical.

Op zaterdag 25 maart om 15.00 uur beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in Schouwburg Venray een vrolijk en muzikaal avontuur in de De Grote Plons! Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

De schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf twee jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto.

Deze voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One's. Reserveringen: www.schouwburgvenray.nl of telefoon (0478)530999.

Peel en Maas mag 2x2 kaarten voor deze voorstelling weggeven. Geef antwoord op de vraag 'Waarom wilt u kaarten voor Peppa Pig winnen?' en maak kans op de kaarten. Mail uw antwoord voor zondag 19 maart naar redactie@peelenmaasvenray.nl.


Auke Loeffen naar provinciale finale

Bergen | Auke Loeffen van basisschool De Meulebeek uit Oostrum neemt op 27 maart in Roermond deel aan de Limburgse finale van de Nationale Voorleeswedstrijd.

De tweede regiofinaliste uit de gemeente Venray, Maud Classens van basisschool Eigenwijs uit Oirlo, wist zich niet voor de provinciale finale te plaatsen.

Auke Loeffen las zaterdag tijdens de regiofinale in Bergen voor uit het boek De Heksen van Roald Dahl.

Naast Loeffen plaatsten zich ook Sem Colbers (De Kameleon Grubbenvorst) en Rens Gommans (Mariaschool Tienray) voor de provinciale eindstrijd.

De winnaar in Roermond neemt op 17 mei in Amstelveen deel aan de landelijke finale van de voorleeswedstrijd.