Waylon op Funpop

Horst | Op evenemententerrein Kasteelpark Ter Horst in Horst wordt in het weekeinde van 20 en 21 mei de 21e editie van Funpop gehouden.

Funpop is een openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, hun familie, vrienden en bekenden en wordt jaarlijks bezocht door ruim 6.000 bezoekers uit geheel Nederland. De volgende bands en zangers betreden het podium: VKB Drumband Dichterbij, Henk Dissel, Sharon Doorson, Frans Duijts, Diggy Dex, Waylon met voltallige band, Fragment, W-Dreej, Het Feestteam, André Hazes, Xander de Buisonjé, Fezz, Baby Blue en DJ Harrald.

Naast muziek zijn er ook veel actieve en ontspannende dingen te beleven op Funpop. Zo kunnen bezoekers zich laten schminken, knutselen, dansen in een dancetent of worden ze vermaakt door diverse theaterfiguren. Op zondag wordt wederom de strijd om de Funfactor gestreden. Welke bezoeker met een verstandelijke beperking is hét grootste muzikale talent van dit jaar?

De online kaartverkoop is van start gegaan. Kijk voor meer informatie op website www.funpop.nl.


Portugese muziek bij Cambrinus

Horst | Op zondag 19 maart staat Cambrinus in Horst met Sentir Portugal in het teken van Portugal en zijn muziek. Sentir Portugal is een unieke samenwerking tussen fadistazangeres Ana Roque, zanger-gitarist Rafael Fraga en het String Quartet Quintessences. Het optreden begint om 16.00 uur. Meer informatie en reserveringen via www.cambrinusconcerten.