Zwemloop op 2 april

Venray | De 16e editie van de LACO zwemloop wordt op zondag 2 april gehouden door Atletiek en Triatlon Vereniging Venray.

De zwemloop is een wedstrijd waarbij er gestart wordt met zwemmen in het overdekte zwembad De Sprank in Venray, waarna direct gestart wordt met het hardlopen. Net als andere jaren vindt deze zwemloop plaats in De Sprank en in natuurgebied Vlakwater in Venray. Bij voldoende deelname worden in elke categorie klassementen opgemaakt. De eerste start is om 9.00 uur Voor informatie en het programma kijk op www.atvvenray.nl bij het kopje Zwemloop. Inschrijven kan via www.ntbinschrijvingen.nl. informatie: Martien Dupont, (0478)51154, Franci Reintjes (0478)510382.

Open dag NLMV

Venlo | De Noord-Limburgse Modelspoorweg Vereniging (NLMV) houdt op zondag 2 april de jaarlijkse open dag van 11.00 tot 16.00 uur in het clubgebouw op het terrein van Zorggroep Noord-Limburg nabij de Witte Steen in Venlo. Echte stoomtreinen met bijbehorende rijtuigen en goederenwagon rijden hun rondjes. En daar zitten echte juweeltjes bij. Wie een treintje heeft dat niet meer wil rijden wordt met raad en daad bijgestaan. Wie niet naar de open dag kan komen is iedere maandagavond welkom in het clubgebouw. Informatie via www.nlmv.nl.