Afbeelding
Foto:

Carla Kunen 40 jaar lid Kemmerekoor

geijsteren | Donderdag is tijdens de jaarvergadering van het Kemmerekoor uit Geijsteren Carla Kunen gehuldigd voor haar veertigjarig lidmaatschap.

Door voorzitter Monique van Nispen kreeg zij de bijbehorende draagspeld uitgereikt. Kunen is als lid een ondernemende, actieve en sociale vrouw die ook steeds weer haar verantwoordelijkheid heeft getoond. Zij is humorvol, behulpzaam en staat altijd voor iedereen klaar.

Ze heeft een geweldige staat van dienst. Oud-voorzitter Cynthia Siefers noemde haar wel 'de moeder van het koor', want zij heeft altijd het goed functioneren van het koor bewaakt en beschermd en dat in een lastige periode met te weinig leden en wisselende dirigenten. Kunen, die bij de alten zingt, droeg in belangrijke mate mede bij aan de positieve ontwikkeling van het koor.


Diabetes centraal

Venray | In De Kemphaan in Venray wordt op woensdag 22 maart van 19.30 tot 21.30 uur een informatieavond met als onderwerp Diabetes en de financiƫle aspecten gehouden.

Gastspreker is de heer A.M. Simon. Als je diabetes hebt, betekent dit vaak dat er extra kosten moeten worden gemaakt. Hoe zit het met vergoedingen en waar zijn tegemoetkomingen te verwachten? Ari Simon, oud-sociaaljuridisch dienstverlener bij Stichting MEE, ondersteunt mensen met een beperking of chronische ziekte op alle levensgebieden en in alle levensfasen. Zij zijn onafhankelijk en staan naast de cliƫnt. Aanmelden voor 18 maart bij Elly Keijsers via telefoon (0478)512995 of via e-mail elly.keijsers@hetnet.nl. Ook niet-leden en overige belangstellenden
zijn van harte welkom.


KVW Venray zoekt penningmeester

Venray | Kindervakantiewerk Venray is volop bezig met de voorbereiding op de vakantieweek van 17 t/m 21 juli. Er wordt gezocht naar een penningmeester. Onder de taken vallen onder meer het betalen van facturen, begroting opstellen, incasso van deelnamegelden en controleren op volledige inning, verzekeringen regelen. De tijdsindicatie is twee uur per week, plus de maandelijkse organisatievergadering. Er wordt gezocht naar iemand die kennis heeft van Excel en het liefste ook basiskennis boekhouding. Interesse? Stuur een e-mail via info@kvw-venray.nl of neem contact op met het secretariaat.