Limonadeconcert

Leunen | Harmonie Sint Catharina Leunen-Veulen-Heide geeft op zondag 19 maart vanaf 11.00 uur een Limonadeconcert, door en voor de jeugd, in De Baank in Leunen.

Naast het opleidingsorkest, de jeugddrumband en harmonieorkest is het jeugdorkest van Harmonie Sub Matris Tutela Oostrum te zien met muziek van onder meer K3, de Efteling en Frozen. Daarnaast wordt met z'n allen een muzikale ruimtereis gemaakt. Ook wordt spelenderwijs aan de jeugd het plezier van muziek maken overgebracht met kleine toneelstukjes en bekende deuntjes die iedereen mee kan zingen. De toegang is gratis.

Belastingaangifte bij BiblioNu

Venray | Vóór 1 mei moet aangifte worden gedaan voor de inkomstenbelasting. Dat gaat via de online omgeving van de Belastingdienst.

Zelf aangifte doen, maar thuis geen computer of internet? In de bibliotheek in Venray kan gratis een computer worden gebruikt voor de aangifte of het aanvragen van toeslagen. Het printen van de aangifte is gratis. Deze service is voor iedereen, ook voor niet-leden. Hulp nodig? De medewerkers van de bibliotheek verwijzen door naar organisaties in de buurt die adviseren en hulp bieden. Kijk voor een overzicht op www.biblionu.nl.