Afbeelding
Foto:

Informatie over finish profronde

Venray | Stichting Wielerpromotie Venray houdt maandagavond 20 maart om 19.30 uur in hotel Asteria een informatieavond voor mensen, verenigingen, organisaties en bedrijven die willen meehelpen bij de finish van de profronde door Nederland en Belgiƫ in Venray. Op maandag 7 augustus eindigt de eerste etappe op de Noordsingel in Venray en legt het profpeloton een aantal plaatselijke ronden af.

Stichting Wielerpromotie Venray is volop bezig met de voorbereidingen van het evenement, dat tijdens de kermis in Venray plaatsvindt en live op tv wordt uitgezonden in binnen- en buitenland.

De stichting is op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen in de aanloop naar en op de dag van de etappe zelf. Tijdens de informatieavond op 20 maart worden alle functies gepresenteerd.

Ook verenigingen, organisaties en bedrijven worden uitgenodigd om een bijdrage te leveren. De stichting kijkt ook naar mogelijkheden dat verenigingen en organisaties met hun inzet iets kunnen bijverdienen voor de clubkas.

Overigens is het wielerbookzine D'r op en d'r over van de Stichting Wielerpromotie Venray, waarvan de opbrengst naar de promotie van de wielersport in Venray en omgeving gaat, nog altijd te koop via de website van de stichting: www.wielerpromotievenray.nl.

Het is een combinatie van een boek en een magazine met Noord-Limburgse wielerverhalen van bekende wielrenners en minder bekende fietsers.