Afbeelding
Foto:

Concerten
Vox Humana

Venray | Binnenkort presenteert het regionaal projectkoor Vox Humana zich weer aan het publiek met drie concerten.

Als afsluiting van het negende project geeft het koor onder leiding van dirigent Frans van Houten het eerste concert in Helmond op zondag 19 maart in het auditorium van het Elkerliek ziekenhuis vanaf 14.00 uur. De twee andere concerten vinden plaats in cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne op zaterdag 25 maart vanaf 20.00 uur en op zondag 26 maart vanaf 14.00 uur.

Tijdens het concertprogramma worden composities uitgevoerd van onder andere J.S. Bach (Jesus bleibet meine Freude), Händel (2e Coronation Anthem), Haydn (Die Himmel erzählen/Schöpfung), Fauré (Cantique en Berceuse), Mendelssohn (Wie der Hirsch schreit), Franck (Psalm 150), Wagner (2 delen opera Lohengrin), Smetana (Chor der Landleute), Schubert (Die Forelle) en Chopin (Grande Valse Brillante). Vox Humana concerteert dit keer met als motto Entre choral et valse les extrêmes se touchent. Vaste pianist Evert Mostert leidt een klein symfonisch ensemble met strijkers en blazers.

Kaarten zijn te reserveren via e-mail info@projectkoorvoxhumana.nl of via telefoon (0493)314162. Zie ook
www.projectkoorvoxhumana.nl.


Violieren voor Speelgoedbank

Venray | Kiwanis Club de Rooyse Ladies is op paaszaterdag 15 april in het centrum van Venray actief voor de Speelgoedbank.

De dames gaan violieren verkopen voor het goede doel. Deze actie wordt in samenwerking met September Bloemsierkunst gehouden. September is een van de vaste sponsoren van de activiteiten van Kiwanis Club de Rooyse Ladies. Dit jaar wilde Deborah Absil, eigenaresse van September, vanwege het 25-jarig jubileum graag iets extra's voor het goede doel doen.

De Rooyse Ladies kozen de Speelgoedbank voor het jaar 2017 als goed doel. Er is gekozen voor violieren. Op paaszaterdag zijn de Rooyse Ladies te vinden op het Schouwburgplein en De Grote Markt. Nu al zeker zijn van bloemen of gewoon op voorhand al een bestelling plaatsen? Dan kan dat door te e-mailen naar communicatie@kiwanisderooyseladies.nl.