Afbeelding
Foto:

A1 Sporting ST kampioen

Swolgen | Het A1-team Sporting ST prolongeert de kampioenstitel. Het bleef spannend tot de laatste competitiedag wie in de tweede klasse de kampioenstitel binnen zou halen.

Het A1-team van Sporting ST had het zelf in de hand, maar moest wel winnen van Swift om niet afhankelijk te zijn van de concurrentie. Dat gebeurde, want Swift werd met 5-7 verslagen en vervolgens kon de vlag in
top.


MGC Venray

Als afsluiting van het indoorseizoen vindt elk jaar de strijd om de Indoortrofee plaats. Ondanks dat hij het laagste gemiddelde behaalde, presteerde Jan Engels toch als beste door drie rondjes van 25 slagen op het bord te zetten, wat een verbetering betekende van 9,94 procent. Leo Wilms deed eveneens goede zaken en eindigde als tweede met een verbetering van 9,30 procent. De derde plek was voor Gerrit Vermeulen, die zich met 5,45 procent wist te verbeteren. Maar liefst zeven spelers scoorden onder hun competitiegemiddelde. Huub Straatman werd vierde met 5,20 procent, gevolgd door Harrie Lenssen (2,60), Gerrit Janssen (1,76) en Bets Wilms met 1,35 procent. De score van 75 slagen van Engels betekende tevens een verbetering van het clubrecord, dat met 79 slagen ook op zijn naam stond.