Afbeelding
Foto:

Peppa Pig in schouwburg

Venray | Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder.

Ze is dagelijks te zien op tv bij Nickelodeon en heeft nu ook haar eigen familiemusical.

Op zaterdag 25 maart om 15.00 uur beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in Schouwburg Venray een vrolijk en muzikaal avontuur in de De Grote Plons!

Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto. Deze voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One's. Reserveringen: www.schouwburgvenray.nl of telefoon (0478)530999.

Foto: Levin & Paula Photography.

Kennismaken met atletiek

Venray | ATV Venray biedt schooljeugd de mogelijkheid om kennis te maken met de atletieksport. Op een viertal zaterdagen zijn er speciale trainingen op de kunststof atletiekaccommodatie aan de Sportlaan 1 in Venray.

De deelname aan deze trainingen is gratis. De trainingen worden gegeven op de zaterdagen 25 maart, 1 en 8 en 15 april en duren van 10.00 tot 11.15 uur. Jongens en meisjes die geboren zijn in de jaren 2006 tot en met 2010, en die zich nog niet aangemeld hebben voor deze gratis trainingen, kunnen dat doen via info@atvvenray.nl. Ook kunnen ze zich op zaterdag 25 maart aanmelden in het clubhuis van ATV Venray. Zie ook www.atvvenray.nl.