Afbeelding
Foto:

Programma Schouwburg Venray

Venray | De Bosnische zanger-gitarist Mile Lukic heeft zich in het kersverse kwartet LUKIC omringd door drie topmuzikanten.

Tijdens Caravan Cigana op vrijdag 10 maart om 20.30 uur in Schouwburg Venray vertellen, zingen en spelen zij over het lief en leed van het zigeunerleven.

Naast parels uit de zigeunermuziek wordt er eigen repertoire gespeeld, van feestmuziek waarbij stilzitten geen optie is tot verstilde liederen met kippenvel als gevolg. Dit is een complete avond uit inclusief een bijpassende hapjesparade.

De nieuwe cabaretvoorstelling van Silvester Zwaneveld zorgt ervoor dat de bezoeker lachend slimmer wordt. Aan de hand van het populair wetenschappelijk boek Een kleine geschiedenis van bijna alles, van bestsellerauteur Bill Bryson, neemt Silvester de aanwezigen mee langs de wonderen van de wereld.

Van sterrenstelsels tot atomen, van Kelvin tot Einstein, alles komt voorbij in deze theatershow. Een avond vol humoristische wetenschap. Silvester Zwaneveld is te zien op vrijdag 10 maart om 20.00 uur.

Liefhebber van theater, of weet u dat nog niet? Kunt u ook niet kiezen omdat er zoveel is? Geen probleem! Kom gewoon naar Appels met Peren op woensdag 15 maart in Schouwburg Venray. Daar is alles te zien; muziek, cabaret, variété en toneel. Een combinatie van drie nieuwe acts en gevestigde namen worden op charmante wijze voorgesteld door gastvrouw en presentatrice Monique Brouwer.

Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van tickets, kijk op de website www.schouwburgvenray.nl.

Foto: Silvester Zwaneveld.