Afbeelding
Foto:

Kinderopvang Montessori open

Venray | Montessori kinderopvang opende woensdag haar deuren voor koffie of thee aan de keukentafel en een rondleiding op locatie. Een uitgelezen kans voor baby's, kinderen en ouders om de Montessori materialen en de ruimtes eens goed te bekijken en te ontdekken.

Waarom kiezen voor Montessori? Alle elementen binnen het kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang zijn gebaseerd op de visie van Montessori. Montessori kinderopvang laat tijdens de open dag zien hoe de visie van Maria Montessori in de kinderopvang is ingevuld. En hoe de school in samenwerking met Montessori basisscholen invulling geeft aan de doorgaande ontwikkelingslijn bij kinderen van 0 tot 13 jaar.

De school wil een verlengstuk zijn van de belangrijkste leefomgeving, namelijk thuis. Een voorbereide omgeving met materiaal en begeleiding dat is afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Montessori kindcentrum Venray is geopend van 8.30 tot 14.00 uur, dit in samenwerking met Montessorischool Venray. Binnen Montessori kinderopvang heeft de keukentafel een belangrijke rol. Hier worden ouders tijdens koffiemomenten op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van hun kind. Aan deze keukentafel willen de begeleidsters van de locaties de tijd nemen om geïnteresseerden tijdens de open dag iets meer te vertellen en te voorzien van een rondleiding, over hun locatie en de visie van Montessori kinderopvang. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven. Meer informatie is te vinden op www.montessorikinderopvang.nl.