Meepraten over toekomst De Brier

VENRAY | De toekomst van bedrijventerrein De Brier staat donderdag 9 maart centraal in de eerste bijeenkomst die de werkgroep burgercontacten organiseert.

De werkgroep is opgericht door raadsleden. Het doel is burgers en organisaties meer te betrekken bij de politiek. Een van de mogelijkheden is dat inwoners hun mening kunnen geven over een bepaald onderwerp.

Donderdag (vanavond) om 19.30 uur in het gemeentehuis gaat het over De Brier. Er is al langer discussie over de woonboulevard aan de zuidkant van Venray. Er zijn ideeën om het winkelgebied aantrekkelijker te maken. Bijvoorbeeld door de komst van horeca. Een supermarkt is vaker als publiekstrekker genoemd, maar dit is (nog) niet toegestaan. Tevens moet er een betere verbinding komen met het Venrayse winkelcentrum, dat ruim een kilometer verderop ligt. De opzet is dat de bezoekers van De Brier tevens het winkelcentrum aandoen.Tijdens de bijeenkomst kunnen inwoners en organisaties hun mening te geven. Raads- en commissieleden zijn aanwezig om te luisteren en vragen te stellen.