RMV Venray in de startblokken

Oostrum | Lely Nederland houdt op dinsdag 7 maart, tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Venray, een Boerinnenmiddag en minisymposium met als thema Door vrouwen, voor vrouwen.

Er komen drie sprekers aan het woord: Corine in 't Anker en Wilke Rijks van Lely Nederland en Marlida Giesen, veearts bij AdVee dierenartsenpraktijk. Zij bespreken de onderwerpen kalveropfok, koegezondheid, reiniging en Lely Meteor. Aanmelden kan voor 28 februari via djanssen-peeters@ven.lelycenter.com. Het minisymposium Door vrouwen, voor vrouwen is niet het enige symposium dat gehouden wordt tijdens RMV Venray. ForFarmers, Denkavit en Lely Nederland houden in de ochtend een symposium voor geitenhouders: Boeren is voeren: toekomstgericht geiten voeren. Aanmelden voor dit symposium kan via www.forfarmers.nl/geitensymposium.

RMV vindt plaats van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 maart in Evenementenhal Venray, gevolgd door Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Venray van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 maart. Bedrijven kunnen zich aanmelden op www.najk.nl. De vierde editie van RMV Venray is alle dagen te bezoeken van 13.00 tot 22.00 uur. E-ticket aanvragen via www.evenementenhal.nl/rmv-ve. Online voorregistratie is verplicht.