Open podium

Vierlingsbeek | Bij Gryphus in Vierlingsbeek wordt op zaterdagavond 4 maart het open podium Talententuin gehouden.

Dat het in de regio Venray-Boxmeer barst van het kunstzinnig talent staat als een paal boven water. Alle reden voor Gryphus om dit talent op het gebied van muziek, dans, comedy, film, kleinkunst, literatuur, theater, of welke kunstvorm dan ook, een podium te bieden zich te presenteren.

Een open podium om precies te zijn: de Talententuin. Na de succesvolle eerdere edities is het zaterdag tijd voor een nieuwe Talententuin met deze keer in de hoofdrollen de muzikale acts JayJay, Janet en JunXion.

JayJay is een jonge, talentvolle Nijmeegs band met een voorliefde voor soul en funk. De band rond zangeres Veerle Kiliaan speelt nu nog covers, maar is zich toe aan het leggen op het schrijven van eigen werk. Janet is de voormalig zangeres van Alter Ego die na het uiteenvallen van deze band in haar eentje verder is gegaan als singer-songwriter.

Vooralsnog speelt de Nijmeegse enkel covers. JunXion is afkomstig uit het Land van Cuijk en speelt rock en fusion, Kersvers bewijs hiervan is het debuutalbum Inevitable Red dat onlangs uitkwam.

Jongerencentrum Gryphus gaat voor dit oen podium open om 20.30 uur, het eerste talent betreedt om 21.00 uur de planken. De entree is gratis.

Meer informatie over het open podium in het Vierlingsbeekse jongerencentrum is te vinden op de website www.gryphus.nl.