Afbeelding
Foto:

Vice Versa weer beste reisbureau

Venray | Vakblad TravMagazine heeft woensdag 22 februari de provinciale winnaars van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2017 bekendgemaakt.

Reisbureau Vice Versa is uitgeroepen tot provinciaal winnaar van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2017 en mag zich weer profileren als beste reisbureau van Limburg. Reisbureau Vice Versa dingt samen met de overige provinciale winnaars mee naar de landelijke titel. De titel Beste Reisbureau van het Jaar 2017 wordt bekendgemaakt tijdens een gala-avond in de maand mei. De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. De verkiezing heeft verschillende ronden gekend. In de eerste ronde moesten de reisbureaus twee reisvoorstellen met de klantcommunicatie indienen.

In de tweede ronde werd de deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen, met uiteenlopende onderwerpen als de conversie op autohuur, vragen over het thema Kennis is Macht en testen over de bestemmingen Malta en Aruba. Hierna werden de reisbureaus getest met een mystery call en mystery mail. Gedurende de vierde ronde werden zij gevraagd een testcase te maken, waarbij zij een groepsreis naar Malta moesten samenstellen en kregen zij bezoek van een mystery shopper. In ronde vijf ontvingen zij bezoek van één van de adviseurs van InCompany, waarbij een kritische blik op de kandidaten werd gelegd. In de vijfde ronde, de juryronde, werden de twee beste reisbureaus per provincie door een vakkundige jury ondervraagd.

Alle provinciale winnaars dingen mee naar de landelijke titel Reisbureau van het Jaar 2017. Op basis van een klanttevredenheidsonderzoek en een gesprek met een deskundige eindjury op 11 mei, wordt de landelijke winnaar gekozen. Maja Kateman-van Opbergen, directeur van reisbureau Vice Versa, zegt erg trots te zijn op de provinciale titel Reisbureau van het Jaar: "Supertrots dat we voor de vijfde keer uitgeroepen zijn als Beste Reisbureau van Limburg; nu zelfs voor het derde jaar op rij! De verkiezing tot provinciaal winnaar is voor ons van grote waarde. Het is een erkenning voor de inzet van ons team en de hoge kwaliteit die wij als reisbureau uitdragen naar onze klanten. De verkiezing vergt de nodige inzet, maar dwingt je om de eigen organisatie kritisch onder de loep te nemen en de bedrijfsprocessen continu aan te scherpen. Vele mensen ondervinden op dit moment, in grote of minder grote mate, de nasleep van de financiële crisis en zoeken daarom naar een zekere vorm van zekerheid. Met de provinciale titel Reisbureau van het Jaar op zak, bevestigen wij dat mensen bij ons aan het juiste adres zijn voor het beste reisadvies."