Afbeelding
Foto:

Arvalis naar Villa Flora

Oirlo | Het kantoor van adviesbureau Arvalis in Oirlo verhuist met ingang van 1 maart naar Villa Flora in Venlo. Dé plek waar innovatie in de regio wordt aangezwengeld.

Dat Arvalis zich al meer dan tien jaar inzet om de ambities van onder meer ondernemers uit de agro-, feed en foodsector waar te maken, is bekend. Greenport Venlo is dé kraamkamer in de regio voor innovatie in die sector en is daarmee een belangrijke plek voor Arvalis. Vandaar dat Arvalis vanaf 1 maart ook te vinden is in Villa Flora in Venlo. "Arvalis staat bekend als de vraagbaak en adviespartner voor de agro-, feed- en foodsector op het gebied van bedrijfsadvies, locatieadvies, architectuur en bouwadvies, makelaardij, juridisch advies, innovatie en subsidies", vertelt John Caubergh, manager bij Arvalis. "We merken echter dat steeds meer ondernemers verder kijken dan hun eigen erf en op zoek zijn naar nieuwe verdienmodellen. Dan is het als adviesbureau belangrijk aanwezig te zijn op de plek waar dit soort ontwikkelingen worden geïnitieerd en ondersteund."

Arvalis is met zestig medewerkers en vijf vestigingen sterk vertegenwoordigd in de regio. De Noord-Limburgse vestiging verhuist per 1 maart van Oirlo naar Venlo. Ook op deze vestiging zijn straks, naast het agrarische advies, de andere takken van sport van Arvalis goed vertegenwoordigd. Caubergh: "Denk daarbij aan onze makelaars die gespecialiseerd zijn in de verkoop en aankoop van woningen en bedrijven in het buitengebied, de omgevingsadviseurs die, naast de agrarische sector, werken voor het mkb en particulieren en Architectuur & Bouwadvies dat zich specialiseert in tekenwerk voor de agrarische en particuliere sector en het mkb." Voor de klanten van Arvalis verandert er verder weinig. Caubergh: "Ze blijven de service ontvangen die ze van ons gewend zijn. Goed advies met persoonlijke aandacht en direct contact. Telefoon-, faxnummer en e-mailadressen blijven gehandhaafd."


Hennepkwekerij

Venray | De politie trof donderdag na een tip een hennepkwekerij aan in een bedrijfspand aan de Julianasingel in Venray.

De hennepplanten waren recent geoogst. 'Uit onderzoek bleek dat er sprake was van diefstal van stroom. Op dit moment hebben er (nog) geen aanhoudingen plaatsgevonden', meldt de politie op Facebook. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over de hennepkwekerij.