Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Vastelaovend met Euterpe

Venray | In Schouwburg Venray vond vrijdag het jaarlijkse vastelaovesconcert plaats van de Koninklijke Harmonie Euterpe.

Een bomvolle zaal kon genieten van muziek, verzorgd door het orkest en lokale artiesten; een avond vol met carnavalsspektakel en humor. Prins Frank II opende de avond door samen met zijn adjudanten het prinsenlied Gedöpt ien Hazebloed te zingen.

Close Harmony Group Confetti bracht twee swingende carnavalsmedleys ten gehore. Uiteraard kwamen ook de nummers van de carnavals-cd voorbij. Later in het programma werd prins Frank II met zijn adjudanten Paul en Hans, beiden ook muzikant, verrast door vriendengroep PRUT met een gezamenlijke vertolking van het vriendenlied Hallo dòr zien we wèr.

De komische acts van De Geraniejums maakten het programma compleet. De humoristische presentatie was in de goede handen van Steef Janssen die alles op zijn eigen originele manier heeft aangekondigd. De avond kende ook een officieel tintje toen prins Frank II van vastelaovesvereniging De Piëlhaas de Culturele Plak mocht uitreiken aan Petra Schaeffers (muzikant en bestuurslid van Euterpe), vanwege haar jarenlange bestuurlijke en organisatorische verdiensten voor en achter de schermen bij Euterpe.

Foto: Jolijn van Goch.