ISBV Venray e.o. succesvol

Den Bosch | Enkele tafeltennissers van de Invaliden Sport- en BelangenVereniging Venray e.o. hebben zondag in Den Bosch deelgenomen aan een tafeltennistoernooi van de Stichting RRT Noord Brabant bij TTV Never Despair.

Wilbert Litjens wist in de klasse 5 beslag te leggen op de derde plaats met 10 wedstrijdpunten. In de klasse 4 eindigde Antonio Bovee (foto) op de tweede plaats met 12 wedstrijdpunten. Zaterdag zijn enkele sjoelers in Geleen actief geweest bij de vierde wedstrijd om de Limburg Bokaal. Het gemiddelde van 98 van Marjan Litjens was in de klasse J goed voor de tweede plaats. Leo Janssen kwam uit op een gemiddelde van 91,60 en eindigde als vijfde in deze klasse.

Zege voetbalsters Venray: 4-1

Venray-Nuenen 4-1 (3-0). Doelpunten Venray: Eef Kerkhof, Marieke Janssen, Nadieh van de Einden en Myrthe van de Laar.

Venray | De voetbalsters van Venray wonnen zondag in de hoofdklasse de thuiswedstrijd tegen Nuenen: 4-1. De thuisploeg was op sportpark De Wieën de hele wedstrijd oppermachtig en liep voor rust uit naar een 3-0 voorsprong. Eef Kerkhof, die de keepster uitspeelde en vervolgens raak schoot, Marieke Janssen met een fraaie kopbal en Nadieh van de Einden uit een vrije trap tekenden voor de Venrayse treffers. Na de pauze besliste Myrthe van de Laar na een snel genomen vrije trap met een vierde doelpunt het duel definitief. Enkele minuten voor tijd konden de gasten pas de eretreffer scoren.

Na het carnaval speelt Venray pas op zondag 12 maart de eerste competitiewedstrijd, uit tegen Kolping Boys. Dit duel begint om 14.00 uur.