Afbeelding

Korfbalteam SV United kampioen

Wanssum | De korfbalsters van SV United B1 hebben zaterdag de wedstrijd tegen naaste belager Emos B1 met 6-5 gewonnen en door die zege zijn ze kampioen geworden.

Na een gelijkopgaande eerste helft wisten ze in de tweede helft de wedstrijd naar hun hand te zetten en ze wonnen dan ook verdiend de kampioenstitel in de eerste klasse van de KNKV.

SSS'18 verliest van Trekvogels

VV Trekvogels-SSS'18 6-0 (4-0).

Nijmegen | In de eerste klasse D leden de voetbalsters van SSS'18 een royale nederlaag in de uitwedstrijd tegen VV Trekvogels: 6-0. Bij de rust leidde de thuisploeg, de nummer drie op de ranglijst, al met 4-0. Na de thee konden de gasten uit Overloon de schade beperkt houden. Ondanks de grote nederlaag zag trainer Tony Versluis positieve aanknopingspunten: "Zeker na de rust zag je dat we met meer vertrouwen speelden en mooie combinaties lieten zien. Er is negentig minuten geknokt voor een goed resultaat. De nederlaag was in deze hoogte ook enigszins geflatteerd." In het eerste weekend na het carnaval (zondag 5 maart) zijn de Overloonse voetbalsters vrij.