Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Ambassadeur van Roojboek

Venray | Op Valentijnsdag 14 februari werden Piet en Maria Spelt van Roojboek aangenaam verrast toen zij een liefdesbrief aan de boekhandel onder ogen kregen. Wat was het geval?

De redactie van Hebban.nl (de grootste en lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen) vroeg lezers om een liefdesbrief te schrijven aan hun favoriete boekhandel. Uit de vele prachtige inzendingen koos de redactie de vijf meest hartverwarmende en herkenbare odes.

Deze werden op Valentijnsdag, in hun geheel, op de webpagina van Hebban gepubliceerd (ga voor de gehele publicatie naar de website www.hebban.nl/liefdesbrieven-aan-de-boekhandel).

Zo werd ook de brief aan Roojboek van Sanne Kloos uit Venray één van de uitverkorene en ze won daarmee de toepasselijke roman 'Echte liefde vind je in de boekhandel' en een bijpassend T-shirt. Omdat het team Roojboek zo onder de indruk was van de brief van Sanne is haar gevraagd de titel 'ambassadeur van Roojboek' te accepteren, waarover zij overigens niet lang hoefde na te denken.

Als 'leesfanaat' met een hoog leestempo en brede interesse wordt zij in de gelegenheid gesteld om nieuwe uitgaven als één van de eersten onder ogen te krijgen.

"In ruil daarvoor zal Sanne samen met de andere teamleden onze nieuwe boeken voorzien van recensies, waarmee wij onze winkelbezoekers nog beter van dienst kunnen zijn", zegt Maria Spelt van Roojboek.

Foto: Henk Lammen.