Jubileumshow Oker

Jubileumshow Oker

Overloon | Op mysterieuze wijze zijn de naam en het logo voor de komende jubileumshow van zang & theatergroep Oker uit Overloon onthuld.

Het script voor Het Pentagram Mysterie is speciaal voor Oker geschreven door regisseur Roel Verheggen uit Boxmeer. De muzikale leiding is in handen van Dorrie Besouw uit Venlo. De voorstelling wordt het zevende avondvullende theaterprogramma dat Oker gaat verzorgen. Een bijzonder moment om het 50-jarig bestaan dit jaar te vieren. Het logo dat uit meerdere inzendingen werd gekozen is ontworpen door Joey Veekens uit Beugen. Kijk ook op www.oker-overloon.nl.

Henk Deters bij Veldeke

Venray | Bij Veldeke Venray treedt op dinsdag 21 februari vanaf 20.00 uur Henk Deters uit Ysselsteyn op.

Met zang, voordrachten en regie van grotere stukken, veelal in het dialect, is Deters niet meer weg te denken uit Venray en omgeving. Denk aan zijn avondvullende show Riestepap mit proeme, het openluchtspel bij de Willibrordusput, de musical Achter 'n Roojse deur en Naozòmmere. Met liedjes uit deze optredens aangevuld met nieuwe liedjes, gaat hij deze avond verrassen. Hij praat zijn liedjes op humoristische wijze aan elkaar. Het optreden wordt gehouden in zaal Odeon aan de Hoenderstraat. Gratis toegang voor leden van Veldeke, niet-leden betalen 5 euro entree.