Afbeelding

Het mooiste vak van de wereld

Leunen | Marsia Fleurkens – van Gaal en Judith Goudswaard hebben zich inmiddels alweer bijna anderhalfjaar geleden gevestigd als zelfstandig verloskundigen in Leunen/Venray.

Zij bieden hun diensten aan onder de naam Uitgerekend Venray e.o. Praktijk voor verloskunde. Voor beiden is hiermee een droom in vervulling gegaan. Ze kozen beiden voor een verloskundige opleiding in België. De praktijkervaring hebben zij in verschillende ziekenhuizen en praktijken in Nederland opgedaan. Inmiddels zijn de dames al enkele jaren afgestudeerd en met veel passie voor hun vak aan het werk. Marsia en Judith bieden de koppels een kleinschalige praktijk waar betrokkenheid en persoonlijke zorg hoog in het vaandel staan. "We vinden het erg belangrijk om de tijd voor onze cliënten te nemen en maken dan ook met ieder een zorgpad op maat, zodat iedereen krijgt waar zij behoefte aan heeft. Onze zorg zal dus per persoon verschillen."

Voorheen was Marsia ook nog werkzaam in een verloskundigenpraktijk elders in het land, maar doordat het al erg goed gaat met Uitgerekend Venray, is zij sinds 1 februari ook volledig werkzaam in eigen praktijk. De spreekuren bij Uitgerekend Venray zijn van ma. t/m vrij. met name in de avond maar ook overdag. Zelfs op zaterdagochtend kun je eens in de maand terecht. Voor vragen, aanmeldingen en meer informatie is de dienstdoende verloskundige 24/7 bereikbaar. De praktijk is gevestigd aan de Horsterweg 3, 5809 ER te Leunen. Je kunt Marsia en Judith bereiken via 06 - 174 175 50, via info@uitgerekendvenray.nl en bezoek ook eens de website www.uitgerekendvenray.nl en hun facebookpaginga.