Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Prinsenpaar De Kruudwis

Venray | Op basisschool De Kruudwis zijn Eef Robins en Rick Smetsers uitgeroepen tot prinsenpaar.

Prins Rick I en prinses Eef I worden bijgestaan door hun adjudanten Sam Hubers en Lina Wittenberg. Foto: W. van Reeuwijk.


Openingstijden Maasziekenhuis tijdens carnaval

Beugen | Op maandag 27 februari zijn de poliklinieken, de röntgenafdeling en de bloedafname van Maasziekenhuis Pantein gesloten.

Ook de prikposten van het Maasziekenhuis in het Land van Cuijk en Noord-Limburg zijn gesloten. De Sint MaartensKinderkliniek en de poliklinieken Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Reumatologie van de Sint Maartenskliniek locatie Beugen zijn eveneens gesloten. De afdeling Nierdialyse van het Radboudumc locatie Beugen is wel geopend en de afdeling Radiotherapie van het Radboudumc locatie Beugen is telefonisch bereikbaar. Dinsdag 28 februari zijn de prikposten in Cuijk en Haps nog gesloten, maar de overige prikposten in de regio zijn dan weer geopend. Ook de poliklinieken, de röntgenafdeling en de bloedafname in het Maasziekenhuis zijn weer geopend. De Sint MaartensKinderkliniek en de poliklinieken Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Reumatologie van de Sint Maartenskliniek locatie Beugen zijn eveneens weer geopend. De afdeling Radiotherapie van het Radboudumc is deze dag telefonisch bereikbaar.