Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Badmintonclub Venray succesvol

Venray | Het eerste team van Badmintonclub Venray is kampioen geworden in de hoogste afdeling van de regionale competitie.

Het team stond de hele competitie tweede maar wist op de slotdag koploper BPML (Badminton Platform Midden Limburg) uit Baexem voorbij te gaan en met een punt voorsprong de titel te pakken. Door het kampioenschap komt BC Venray volgend seizoen uit in de landelijke competitie, maar speelt eerst op 24 juni in Zutphen de Nederlandse kampioenschappen badminton voor regioteams.

Voor de slotdag stond BPML nog twee punten voor op BC Venray. De koploper speelde in de laatste wedstrijd 4-4, waarna de Venrayse badmintonners door een 1-7 uitzege op BC Rebeo 2 de titel voor zich opeisten. Rick Verkoelen en invalster Gracjana Zagwocka pakten in drie sets de zege en het zevende punt in de spannende slotpartij, waarmee BC Venray het kampioenschap in de wacht sleepte.

Op de foto, van links naar rechts: Laurens Driessen Marcel Aarts en Rick Verkoelen. Onder van links naar rechts: Marzena Kawa en Maud Peeters.


Computerclub Venray

Venray | Computerclub Venray houdt elke vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur een clubavond. Wie een probleem met de computer heeft, is van harte welkom.

De computeravond vindt plaats in 't Schöpke aan de Veltumse Kleffen 68. E-mail info@computerclubvenray.nl. Voor meer informatie kijk op www.computerclubvenray.nl.