Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Nieuwe Kia Rio bij VDNS Hansen

VENRAY- Zeer compleet uitgerust, scherp geprijsd en met de onmiskenbare Kia-voordelen. Kia introduceert de vierde generatie van de Rio. Komend weekend kan iedereen kennismaken met de nieuwe Kia Rio bij VDNS Hansen aan Keizersveld 2 in Venray. De feestelijke introductie is vrijdag 17 februari van 16.00 tot 21.00 uur en zaterdag 18 februari van 10.00 tot 17.00 uur.

De vierde generatie Kia Rio is opnieuw een sterke troef. Het vernieuwde model van de succesvolle Rio is leverbaar vanaf 15.735 euro rijklaar. Daarvoor krijgt u een zeer complete auto. De standaarduitrusting, EconomyLine, is al zeer compleet. Desgewenst kan worden gekozen voor nog rijkere uitvoeringen: zo zijn onder meer Rijbaanassistentie (LDWS) en Autonome Noodremassistentie (AEB) te bestellen. Deze veiligheidssystemen zijn standaard vanaf de First Edition en bezorgen de Rio dan zelfs 5 sterren rating op het gebied van veiligheid bij Euro NCAP. Met 325 liter heeft de nieuwe Rio bovendien één van de ruimste bagageruimtes in het segment. De standaarduitrusting van de EconomyLine is zeer compleet met onder meer projectielampen met LED-dagrijverlichting, mistlampen, Auto Light Control, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, centrale deurvergrendeling en getint glas. Bij de ComfortLine komt daar onder meer nog airconditioning, radio, Bluetooth connectiviteit en elektrische ramen vóór bij. Wie kiest voor de ComfortPlusLine Navigator-uitvoering, krijgt daarbij ook nog een navigatiesysteem met achteruitrijcamera, DAB+, parkeersensoren achter en cruise control. Kiest de koper voor een uitvoering met een origineel fabrieksnavigatie, dan ontvangt hij of zij tevens 10 jaar langs gratis de navigatie-updates tijdens het onderhoud.

Extra aantrekkelijk geprijsd is de First Edition met onder meer Rijbaanassistentie (LDWS), Autonome Noodremassistentie (AEB), LED-achterlichten, Smart Key en 16 inch lichtmetalen velgen. Als introductiemodel is de First Edition extra aantrekkelijk geprijsd: rijklaar vanaf 19.735 euro. De First Edition is daarmee vijfhonderd euro voordeliger dan de DynamicLine. De First Edition is beperkt leverbaar, alleen tijdens de introductieperiode. De nieuwe Rio is er in verschillende uitvoeringen. De meest luxueuze uitvoering is de ExecutiveLine met onder meer volautomatische airconditioning, artificial leather, stuurverwarming, stoelverwarming en elektrische ramen. Voor de zakelijke rijders biedt Kia de Business Navigator en Business DynamicLine uitvoeringen aan (op modellen met de dieselmotor). Leasen van een Kia Rio kan al vanaf 275 euro per maand. Bij VDNS Hansen meer informatie over de leaseprijzen en voorwaarden. VDNS Hansen Venray wil de Kia Rio feestelijk introduceren. Iedereen is op vrijdag 17 februari van 16.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 18 februari van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe aanwinst te komen bewonderen in de showroom van VDNS Hansen Venray aan Keizersveld 2.