Carnaval in 't Schöpke

Venray | In 't Schöpke in de wijk Veltum wordt op zaterdag 18 februari een carnavalsavond gehouden. Lokale en regionale carnavalstoppers als Goedzat, Pruuf Mar, Björn & Mieke, Nevvenén, Marleen Rutten en een buut van Helga Cornelissen staan op het programma. Daarnaast zorgen de joekskapellen Van Toete noch Bloaze en Zuutjes án voor muziek. DJ Rob Claessens zorgt voor de muzikale omlijsting met carnavalsmuziek en hij presenteert het programma dat om 13.11 uur begint. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in het wijkcentrum in Veltum.

Egbert Derix en Baer Traa in Cambrinus

Horst | In de serie Egbert Derix ontmoet.... staan op zondag 19 februari pianist Egbert Derix en zanger Baer Traa op het podium van Cambrinus in Horst.

Baer Traa is een veelzijdig muzikant en speelt gitaar en piano. Traa vindt in muziek uit de '60- en '70er jaren zijn voorbeelden, van James Taylor tot Bill Withers, van The Beatles tot The Band. Derix heeft samengewerkt met musici als Eric Vloeimans, Marillion en Fish & Gerard van Maasakkers. Dit optreden begint om 16.00 uur. Kaartjes reserveren is mogelijk via de website www.cambrinusconcerten.nl en bij alle VVV-kantoren in Noord- en Midden-Limburg.