Muzikanten gezocht

Vierlingsbeek | Het Vierlingsbeekse podium Gryphus houdt in samenwerking met stichting Op De Tôffel op zaterdag 22 april de bandwedstrijd Op Ut Tuffelke.

Regionale muzikanten krijgen de kans zich in de kijker te spelen. De band of artiest die op het podium als beste uit de verf komt verdient het openingsoptreden van popfestival Op De Tôffel 20157 dat gehouden wordt op zondag 18 juni op het Vrijthof in Vierlingsbeek. Bands of artiesten die interesse hebben om deel te nemen aan Op Ut Tuffelke kunnen vóór 1 maart een demo met biografie sturen naar: Gryphus, onder vermelding van Op Ut Tuffelke, postbus 15, 5820 AA in Vierlingsbeek. Kijk voor meer informatie op www.gryphus.nl, www.opdetoffel.nl of stuur een e-mail naar info@gryphus.nl.

De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo is er op zondagmiddag 12 februari speciaal voor kinderen een demonstratie van de veilingklok.

Tevens mogen zij een carnavalsmasker maken en versieren. De smid is aan het werk in de smederij en Gewoen Edje verzorgt een programma van luisterliedjes in het Nederlands en het dialect. Het museum is open op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Zie ook www.museumdelocht.nl.