Afbeelding

Cheerleaders in vorm voor NK

Zwolle | De cheerleaders van Partisans Athletics uit Boxmeer zijn het nieuwe jaar goed gestart tijdens de eerste voorronde van het NK in Zwolle.

Het koppel Rob en Mayke behaalde een eerste plaats in de categorie partnerstunt. Team Athletics Elite (12 tot en met 15 jaar) eindigde op een derde plaats in de categorie Juniors en Partisans Athletics (16+) werd tweede in de categorie Seniors. Partisans Athletics mag Nederland dit jaar opnieuw vertegenwoordigen op het Europees kampioenschap cheerleading, dat in juli plaatsvindt in Praag.

Meer informatie over Partisans Athletics, dat ook leden heeft in de regio Venray, is te verkrijgen via email info@cheerleadersboxmeer.com of kijk op de website www.cheerleadersboxmeer.com.


Begijn Le Bleu in Gryphus

Vierlingsbeek | Op donderdag 9 februari vindt in Gryphus te Vierlingsbeek een cabaretvoorstelling plaats van Begijn Le Bleu. In Gryphus speelt hij zijn avondvullende voorstelling Met Mij Gaat Alles Goed.

Volgens de Westerse maatschappij zijn er maar drie woorden die er toe doen in deze wereld: pluk de dag. Al het andere is bagage. Hoe de Vlaamse Begijn Le Bleu er toch telkens in slaagt het leven moeilijker te maken dan het is, laat hij zien in Met Mij Gaat Alles Goed.

Begijn Le Bleu is onder meer bekend van het Vlaamse tv-programma Foute Vrienden, dat enthousiast werd opgepikt door DWDD. Zijn auditie voor het dansprogramma So You Think You Can Dance werd een hit op YouTube. In 2005 won hij de jury- en publieksprijs van Cameretten in Rotterdam. Sindsdien is Begijn een graag geziene gast in Gryphus, waar hij met ál zijn voorstellingen op de planken stond.

Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van Begijn Le Bleu begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten à 12,50 euro telefonisch te reserveren via 0478.631802 of 0478.630508. Reserveren via internet is mogelijk via de website van Gryphus www.gryphus.nl. Bezoekers die jonger zijn dan 20 jaar kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een korting krijgen op de entreeprijs van 3,00 euro.