Puntverlies voor koploper SVOC'01

DSV-SVOC'01 9-9 (4-7). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (4x), Femke Kleeven, Sofie de Mulder, Marloes Cox, Inge Classens en Astrid Classens.

Diessen | In de overgangsklasse B leden de korfbalsters van SVOC'01 in de uitwedstrijd tegen DSV puntverlies: 9-9. In Diessen nam koploper SVOC'01 in de eerste helft een voorsprong van drie treffers: 4-7. Na de thee liep het team van coach Edwin Griesheimer zelfs uit naar 5-9 en leek de buit binnen.

De thuisploeg toonde echter veerkracht, terwijl de gasten niet meer tot scoren kwamen. Anderhalve minuut voor het einde kwam DSV op gelijke hoogte en moest SVOC'01 zelfs even billen knijpen om stand te houden. "Dit is echt balen, maar er is nog steeds niks aan de hand. We zijn nog steeds koploper en staan er uitstekend voor in de strijd om de titel", aldus aanvoerster Astrid Classens van de ranglijstaanvoerder.

Voor SVOC'01 scoorden Rian Willems (4x), Femke Kleeven, Sofie de Mulder, Marloes Cox, Inge Classens en Astrid Classens de doelpunten.

Op zondag 29 januari speelt SVOC'01 thuis tegen Emos, nummer zes op de ranglijst. Het duel in sporthal De Wetteling begint om 13.35 uur. SVOC'01 bezet nog steeds de eerste plaats met zeventien punten uit negen duels. Klimroos (15 uit 9) is vooralsnog de enig overgebleven concurrent in de strijd om de titel.


Sjoelers strijden om plaatsing NK

Sittard | Sjoelers van ISBV Venray e.o. hebben op de tweede selectiewedstrijd in Sittard voor het NK Sjoelen in Barneveld op 15 april duidelijk gemaakt dat het aankomt op de laatste selectiewedstrijd op 4 februari in Lottum.

Het gemiddelde van Mat Klaassens in klasse Heren B liet met 129,90 eigenlijk te wensen over. Toch was dit genoeg voor de tweede plaats. Ook Bas Pastors was in klasse G niet helemaal tevreden met zijn gemiddelde van 110,95. Hij werd daarmee vierde in de daguitslag. Dat Jan Pijpers in een goede vorm steekt blijkt wel uit zijn gemiddelde van 103,85. Deze prestatie leverde hem de eerste plaats op in klasse I. In klasse J wist Marjan Litjens de derde plaats te behalen met een gemiddelde van 95,70. Leo Janssen moest genoegen nemen met de vijfde plaats in deze klasse met een gemiddelde van 87,05.