Afbeelding

HofmansTapijten Cuijk is jarig

Cuijk | Hofmans is jarig is geeft een feestje en een feestje vier je niet alleen. Dat doet ook Hofmans Tapijten Cuijk niet. Hofmans Tapijten Cuijk vierde de 52e verjaardag in december 2016 samen met klanten die bij iedere aankoop van € 250,00 een kanskaart voor één van tien wooncheques kregen.

De trekking van de kanskaarten is intussen geweest en de tien prijswinnaars zijn bekend. De gelukkigen kwamen uit de wijde omgeving van Boxmeer tot Wolfheze en ontvingen op zaterdag 21 januari in het bedrijf aan de Beerseweg 10a in Cuijk hun prijs. Ze werden getrakteerd op een cheque ter waarde van 250 euro die in te wisselen is bij Via Cannella, een woonwinkel van Nederland in het centrum van Cuijk. Want ook dat hoort bij het feestje van Hofmans Tapijten Cuijk: een collega-bedrijf mee laten delen in de feestvreugde. Samen bieden de twee Cuijkse ondernemingen een breed palet aan wooncomfort en ze vullen elkaar bijna naadloos aan. De tien prijswinnaars van de wooncheques gaan dat zeker merken bij hun bezoek aan Via Cannella, waar 'wonen kunst wordt'.

Bij de mooiste woonwinkel van Nederland is alles te vinden op het gebied van wonen, koken, spelen, lezen, slapen en meer. Hofmans Tapijten Cuijk is al jaren het vertrouwde adres voor werkelijk alles voor de aankleding van de woning. In de showroom van 6000 m2 presenteert Hofmans alle wooncomfort die de klant zich kan wensen. Producten zoals binnenzonwering, buitenzonwering, gordijnen, karpetten, kunstgras, laminaat, marmoleum, parket, pvc, relaxfauteuils, tapijt, tapijttegels, traplopers, vinyl en vitrages zitten in het assortiment. Als extra service is de winkel op zondag 29 januari geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De adviseurs en de koffie staan dan voor de klant klaar.